מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (כ- 20 קיפודים)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
קינוח גבינה בצורת קיפוד
- הכנת שכבת השוקולד הלבן:
- 1 ממיסים על בן מארי שוקולד לבן ושמנת עד להמסה ותערובת אחידה.
- 2 מעבירים לקערה אטומה ומקררים לפחות 4 שעות במקרר לפני שימוש.
- הכנת מוס הגבינה:
- 1 במיקסר מקציפים שמנת עם אינסטנט פודינג, תמצית וניל וסוכר, עד לקבלת תערובת במרקם יוגורט.
- 2 מוסיפים בעדינות את הגבינות ומקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- 3 ממלאים את תבנית השקעים בעזרת שק זילוף או כף רק כחצי מהגובה.
- 4 בכל שקע מניחים על הגבינה כפית ריבת חלב. ממלאים את השקעים עד למעלה, מיישרים בעזרת פלטה ומכניסים להקפאה של 4 שעות לפחות.
- הרכבת המנה:
- 1 מקציפים את תערובת השוקולד הלבן עד קבלת קרם יציב. מעבירים לשק זילוף עם צנטר חלק בקוטר 10 ס"מ.
- 2 מחלצים את חצי העיגולים, מניחים על צלחת הגשה ומזלפים על כל חצי כדור את תערובת השוקולד בצורת טיפות עד לקבלת צורת קיפוד.
- 3 מניחים במקרר לשעה-שעתיים להפשרה. שומרים במקרר עד 4 ימים בכלי סגור.
- 4 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם המסה על בן מארי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.5% |
44.5% |
10% |
45% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב