דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת אוראו טבעונית
עוגת אוראו טבעונית מושלמת
  • הכנת שכבת הבסיס:
  • 1 מכניסים למעבד המזון את עוגיות האוראו, מעבדים עד לקבלת פירורים ומוסיפים את שמן הקוקוס וחלב הסויה.
  • 2 מהדקים לתחתית התבנית (רצוי לשים שקף בדפנות התבנית).
  • 3 מכניסים למקפיא לכחצי שעה.
  • הכנת הקרם:
  • 1 מקציפים במיקסר שמנת צמחית יחד עם אינסטנט פודינג וחלב סויה, עד לקבלת קצפת יציבה.
  • 2 מכניסים למעבד המזון את עוגיות האוראו (אפשר גם פחות) ומעבדים בפולסים עד לקבלת שברי עוגיות די גסות.
  • 3 מוסיפים את שברי העוגיות לקרם ומערבבים בעדינות בתנועות קיפוליות.
  • 4 מורחים על שכבת הבסיס.
  • הכנת שכבת פירורי האוראו:
  • 1 מכניסים למעבד המזון את עוגיות האוראו ומפעילים עד לקבלת פירורי אוראו.
  • 2 מפזרים מעל שכבת הקרם.
  • 3 מכניסים למקפיא להתייצבות (מינימום כמה שעות) ושומרים בהקפאה עד שמתענגים על העוגה הנהדרת הזאת. מוציאים מהמקפיא כחצי שעה לפני ההגשה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24 ס"מ.

הידעתם? עוגיות האוראו אמנם חלביות מטעמי כשרות אך הן נחשבות לטבעוניות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 26.2% 4.4% 69.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב