דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת לואקר
מעדן לחובבי עוגיות הלואקר
  • 1 הכנת התחתית: מקציפים את החלבונים. כשמתחילות להיווצר בועות אוויר מוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף לבן יפה ותפוח.
  • 2 מקפלים פנימה את הקוקוס, מעבירים לתבנית 26 קפיצית, אופים בתנור בחום של 160 מעלות כחצי שעה עד להתקשות והזהבת התחתית, ומניחים להתקרר כחצי שעה.
  • 3 הכנת השכבה שנייה: מקציפים את השמנות עם האינסטנט, מוסיפים את ממרח הלואקר וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.
  • 4 מורחים את קרם הלואקר על התחתית ומכניסים להקפאה לחצי שעה.
  • 5 הכנת השכבה השלישית: מקציפים הכל לקרם יציב (חוץ מהקוקוס). מוציאים את העוגה מהמקפיא, מפזרים על שכבת קרם הלואקר מעט קוקוס, יוצקים על הקוקוס את הקרם הלבן ומכניסים שוב למקפיא לשעה.
  • 6 הכנת הציפוי: ממיסים בקלחת על האש את החלב עם ממרח הלואקר, שופכים על העוגה ומחזירים למקפיא ל- 6 שעות לפחות.
  • 7 מקשטים בוופלי לואקר או בכל מה שאוהבים. ממצלץ להגיש את העוגה חצי קפואה (מוציאים את העוגה מהמקפיא כשעה לפני ההגשה).
  • 8 הרי לכם עוגת לואקר מושלמת - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 26 קפיצית.

הערך התזונתי לא כולל את קישוטי העוגה. שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 43.2% 5.5% 45.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.85 (0.96 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב