דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גרנולה קוואקר, סילאן ומבחר תוספות
גרנולה טעימה וקלה להכנה
  • 1 לרפד תבנית בינונית בנייר אפייה.
  • 2 לשטח את הקוואקר על פני כל שטח התבנית, להוסיף כל התוספות (סה"כ כוס), לשפוך מעל את הסילאן ולערבב היטב.
  • 3 להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, אופים עד שהקוואקר והאגוזים נהיים שחומים (כ- 30-40 דקות, תלוי בתנור) ומערבבים כל 5-7 דקות.
  • 4 חשוב לא לוותר על שלב הערבוב אחרת לא תצא גרנולה אחידה!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף את התוספות או להוסיף על הקיימים לפי הטעם האישי.

הערך התזונתי לא כולל את הפירות שבתמונות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.5% 22.9% 15.7% 54.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב