דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

48 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המקרונים (45-50 יחידות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מקרונים במילוי קרם מסקרפונה
עוגיות מקרונים עם מלית טעימה במיוחד
  • הכנת המקרונים:
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 150 מעלות.
  • 2 לערבב את אבקת השקדים ואבקת הסוכר עם 75 גרם חלבון עד לקבלת עיסה אחידה. במקביל, להרתיח בסיר את הסוכר והמים עד שמגיעים ל- 118 מעלות. להקציף את 75 גרם החלבון הנוספים עד שהם מגיעים למרקם של קצף גילוח ולא מעבר.
  • 3 כשהסוכר הגיע ל- 118 מעלות למזוג אותו באיטיות על קצף החלבונים תוך כדי הקצפה על מהירות מקסימאלית, ולהמשיך להקציף עד לקבלת קציפה תפוחה, בהירה ויציבה.
  • 4 לקפל את קציפת החלבון אל תערובת האבקות והחלבונים עד לקבלת מרקם דמוי לבה (צמיגי אך לא יותר מדי) ומבריק. תוך כדי הקיפול להכניס את צבע המאכל הלבן.
  • 5 להעביר לשק זילוף ולזלף עיגולים קטנים על נייר אפייה או תבנית סיליקון המיועדת להכנת מקרונים. לטפוח את התבנית להוצאת בועות אוויר.
  • 6 לאפות כ- 15 דקות ולצנן לחלוטין.
  • 7 הכנת קרם המסקרפונה: להקציף את גבינת המסקרפונה במיקסר עם וו הקצפה, להוסיף תוך כדי את אבקת הסוכר ולהמשיך להקציף עד לקבלת מרקם חלק. להוסיף באיטיות את השמנת המתוקה ולהמשיך עד לקבלת קצפת יציבה. במידה ויש גושים של מסקרפונה - ניתן "למעוך" אותם עם לקקן.
  • 8 להעביר את קרם המסקרפונה לשק זילוף ולזלף על החלק התחתון של המקרונים המצוננים. לסגור עם עוגית מקרון בגודל זהה ומוכן!
  • 9 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את צבע המאכל הלבן. כמות הביצים היא בערך מ- 4 ביצים - ממליץ בחום להשתמש במשקל. כל הכמויות מדודות בגרמים ולא בכוסות/כפיות מכיוון שמקרונים דורשים דיוק מירבי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 29.6% 7.2% 60.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב