הגרסא הטבעוניות לעוגיות האהובות
1. מערבלים במיקסר את שמן הקוקוס וסוכר הקנים במהירות גבוהה (ניתן לטחון את סוכר הקנים לאבקה או להשתמש באבקת סוכר רגילה).
2. מוסיפים את תמצית הוניל ומערבלים עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
3. מוסיפים (תוך כדי ערבוב ביד) את הקמח והאגוזים ומעבדים עד שהבצק אחיד.
4. יוצרים כדורים קטנים ולוחצים קלות באצבע על כל כדור כדי לשטחו מעט, ומסדרים במרווחים בתבנית עם נייר אפייה.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות יפה.
6. מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה.
7. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את סוכר הקנים.