דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 91 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גלידת וניל פרווה
לא תאמינו שהיא פרווה
  • 1 לערבב את החלבונים עם הסוכר, להניח בתוך קערית על סיר עם מים חמים על להבה נמוכה (בן-מארי) ולבחוש כל הזמן עד שהסוכר נמס. לאחר מכן, להקציף לקצף קשה.
  • 2 להקציף גם את הקצפת הצמחית עם אבקת הסוכר וממרח תמצית הוניל.
  • 3 לערבב את שתי התערובות בעדינות בתנועות עטיפה, להוסיף את האגוזים ולהעביר לכלי סגור להקפאה למשך לילה.
  • 4 למזוג לגביעים ולקשט באגוזים וסילאן.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את ממרח תמצית הוניל. זמן ההכנה לא כולל את זמן ההקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 46.2% 10.1% 43.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.87 (0.87 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב