גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | ערוצי תוכן | » | רץ ברשת | » | להפתיע את האורחים בחג: אבטיח שלם מקולף |
טוב נו, נגלה לכם ישר את הסוד. למעשה אתם צריכים 2 אבטיחים שהם יחסית זהים בגודלם ובצורתם. מתחילים עם האבטיח הראשון ומקלפים אותו בעוד שלם (רק את הקליפה מכל הכיוונים), ולאחר מכן מנקים אותו מהשאריות הלבנות. לוקחים את האבטיח השני, חוצים אותו לשניים ומרוקנים את האבטיח כך שתישאר רק הקליפה הירוקה. לאחר מכן מכניסים את האבטיח הראשון המקולף אל תוך הקליפה של האבטיח השני - וזה הכל! יש לכם אבטיח מקולף בצורה מרשימה מאוד לחג שהאורחים שלכם לעולם לא יידעו איך עשיתם את זה!
מערכת foodsdictionary, 05.09.2015
אגב, שיטה זו מתאימה כמובן גם לטיולים ופיקניקים עם הילדים, ובינינו - יש דרך טעימה יותר מאשר לאכול ככה את האבטיח עם הידיים? שיהיה לכם חג מתוק כמו אבטיח! |