אז במהלך היום תפסתי את האומץ ואת המיקסר k הדנדש שלי, אמרתי לשתי העובדות שלי תסתדרו בלעדיי, הפחזניות גנבו אותי - אריוודרצ'י!
בישלתי את הבצק, העברתי למיקסר, זילפתי אותן מתוקות שכמותן, אפיתי, ועכשיו מחכה שייתקררו... גם אני מתקררת בינתיים, מדמיינת ביס קריספי מלא בקרם טעים, לא מתוק מדי, בדיוק כמו שאני אוהבת. אני מאד אוהבת את העוגות והקינוחים של פעם, ופחזניות הן בדיוק על המדף הזה. כמותן גם הסברינה (אבל לא הבומבות אלא קטנות ומגירות סירופ בניחוח הדרים), הקרמשניט, היער השחור, הקדאיף, הגבינה אוכמניות והדובוש. יש עוד מלא, אני גם חולת ממתקים, ואם בטעות אפול בשבי - אני מוכנה שזה יהיה במפעל של ממתקים מלא מכונות, ריחות, צבעים וטיפטופים.
שימו לב - בישלתי קודם לכן קרם פטיסייר, מחלב עם מקל וניל כי אני מכינה קרמשניט, אי לכך הגדלתי את כמות הקרם שיהיה לי מספיק עבור הפחזניות. כשהקרם מתקרר אני מערבבת בו מעט ג'לטין ומקפלת בו שמנת מתוקה מוקצפת. ואז מתקבל קרם שנקרא בעגת האופים - קרם דיפלומט. הוא בעצם אוורירי וקל, נעים עם טעם ונילי והכי חשוב - לא מתוק מדי! אבל אתם, למען השם והסדר הטוב, תבשלו כמות קטנה שתספיק למילוי 40 פחזניות ואף יותר. אם נותר קרם, אפשר להכין כוסות קינוח של פירות טריים וקרם בשכבות, או פשוט להכין כמות כפולה של פחזניות, או חצי כמות של קרם, אבל אז יש צ'אנס שלא יספיק. תחליטו לבד, לי קשה גם ככה.
להלן המתכון עם פירוט רחב באופן ההכנה כדי להקל עליכם: פחזניות מתוקות.
ועכשיו ברשותכם אני זזה לגמור לאכול את הפחזניות. אני על המטאטא... אריוודרצ'י!
|