גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | ערוצי תוכן | » | חדשות האוכל והבריאות | » | איך להכין | » | מדריך: איך מכינים כרובית מטוגנת? |
כרובית מטוגנת היא אחת התוספות הטעימות ביותר לארוחה החמה. מלבד העובדה שהכרובית בריאה מאוד ומשמשת ירק מאכל פופולארי לעוסקים בדיאטה, היא גם טעימה מאוד ואף ניתן לאפות אותה. במדריך זה תלמדו איך מכינים כרובית מטוגנת טעימה בסגנון ביתי קל להכנה. בסוף המדריך תוכלו למצוא גם מתכון לגרסא האפויה.
מערכת foodsdictionary, 04.04.2015
כרובית מטוגנת: אחת התוספות הטעימות ביותר
ראשית לבשל מעט את הכרוביתעל מנת שהכרובית תהיה רכה והטיגון יהיה קצר - יש לבשל את הכרובית לפני עד לריכוך חלקי (הכרובית לא אמורה להיות רכה מדי ולכן יש לשים לב בזמן הבישול לדרגת הרכות). כמו כן, הכרובית כמובן צריכה להיות מפורקת לפרחים ורצוי להוסיף למי הבישול מעט מלח. לאחר הבישול יש לסנן את פרחי הכרובית ולהניח בצד מעט לקירור. רוצים לקבל עדכונים על מתכונים טעימים למייל? שלב הטיגוןכרובית מטוגנת יכולה להיות עם או בלי ציפוי - לבחירתכם. במידה ואתם בוחרים שלא לצפות את הכרובית - כל מה שאתם צריכים לעשות זה רק לטבול את פרחי הכרובית בביצה טרופה ולטגן מכל הצדדים. במידה ואתם כן בוחרים לצפות - לאחר הטבילה בביצה הטרופה יש לטבול בפירורי לחם (אפשר גם פירורי לחם עם שומשום), פירורי לחם יפניים (פאנקו) או בלילת קמח תופח (טמפורה). מבחר הצעות הגשה
בא לכם לנסות גם לאפות? כנסו: מתכוני כרובית בתנור. |