גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | ערוצי תוכן | » | חדשות האוכל והבריאות | » | איך להכין | » | מדריך: איך מקלפים רימון בקלות? |
בכתבה זו נלמד אתכם איך לקלף רימון בקלי קלות תוך דקה-שתיים בלבד. פרי הרימון הוא כל כך טעים ובריא שגם היינו מקלפים אותו גרגיר גרגיר במשך שעה שלמה, אבל אם אפשר להקל על החיים שלנו אז מדוע לא? כאן תוכלו לקרוא מעט על פרי הרימון, על ערכיו התזונתיים, להכיר מתכונים עם רימונים וכמובן ללמוד את מלאכת הקילוף הקלה.
מערכת foodsdictionary, 07.04.2015
קצת על רימוןפרי הרימון הוא אחד משבעת המינים והוא מסמל שפע ופריון כשפע גרגירי הרימון. טעם הרימון נע בין חמצמץ למתקתק (תלוי בסוג) ונהוג להוסיפו לסלטים, לסחוט ממנו מיץ טבעי או ללעוס את גרעיניו סתם כך. הרימון מכיל כמות נאותה של ויטמין C ועל פי מחקרים שונים הוא מסייע נגד מחלות לב וכלי דם, סוכרת, אין אונות ועוד. כמו כן, לרימון ישנן תכונות נוגדות חמצון חיוניות והוא בעל השפעה אנטי סרטנית (על פי מחקרים שונים). לקריאה רחבה יותר בנושא כנסו: קילוף רימון בקלותלא נלאה אתכם בשיטות מסובכות לקילוף הרימון (כמו השיטה הישנה של לפרק עם הידיים ולאחר מכן לוקח זמן רב לנקות את הידיים ואת המתחת של הציפורניים), אלא ניגש ישר ולעניין. בעזרת הסרטון שלפניכם תלמדו איך מקלפים רימון בקלי קלות ובמהירות - כל מה שאתם צריכים לעשות זה לחצות את הרימון לשניים ובאמצעות כף עץ "לדפוק" קלות על כל חצי רימון מעל לקערה מלאה במים. כך גרגירי הרימון יוצאים בקלות רבה מקליפתם היישר אל המים בקערה, ולאחר מכן כל שנותר לכם הוא "לדוג" את גרגירי הרימון עם מסננת ולהתענג. לאחר שקילפתם אתם כמובן יכולים לאכול סתם כך את גרגירי הרימון, אך ישנה גם אפשרות שתוסיפו אותם למגוון מאכלים כדי שיעניקו להם טוויסט מעניין. ואל תשכחו - רימון מוסיף המון (הן לבריאות והן למאכלים). |