דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת צהריים טבעונית מושלמת

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 502 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את תפוחי האדמה והדלעת למשך כ- 10 דקות במים פושרים עד שמגיעים לרתיחה, שיהיו מעט רכים אבל לא "מתפוררים".
  • 2 בקערה להשרות את הטופו החתוך לקוביות עם רוטב הסויה והקורנפלור המעורבבים היטב.
  • 3 במחבת רחבה לטגן את הבצל כדקה, להוסיף את הטופו, לטגן עד להשחמה, להוסיף את עגבניות השרי ולתת להן להיצלות גם כן.
  • 4 להוסיף את הפטריות לטיגון של כדקה וגם את השעועית הירוקה המוקפאת לאחר שהורשתה במים רותחים וסוננה היטב. בסיום להוסיף את תפוחי האדמה והדלעת המבושלים.
  • 5 בקערה נפרדת לערבב היטב את מרכיבי הרוטב, למזוג על הירקות ולתת לתבשיל להגיע לרתיחה. מתקבל תבשיל טופו בקארי שאתם חייבים לאמץ!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם אורז לבן.

הערך התזונתי לא כולל את האורז להגשה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ליעד!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)41983
חלבונים (גרם)11.67 2.33
פחמימות (גרם)439
מתוכן סוכרים (גרם)13.48 2.69
שומנים (גרם)23.74 4.73
מתוכם שומן רווי (גרם)13.68 2.73
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.580.11
כולסטרול (מ"ג)0.1 0.02
נתרן (מ"ג)517.63103.15
סיבים תזונתיים (גרם)6.55 1.3
מים (גרם)211.9442.24
ליקופן (מ"ג)0.770.15
ויטמין A (מק"ג)132.626.42
ויטמין B (מ"ג)6.31.26
ויטמין B1 (מ"ג)0.160.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.04
ויטמין B3 (מ"ג)4.020.8
ויטמין B5 (מ"ג)1.530.3
ויטמין B6 (מ"ג)0.350.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)346.78
ויטמין B12 (מק"ג)0.020
ויטמין C (מ"ג)14.952.98
ויטמין D (מק"ג)0.220.04
ויטמין E (מ"ג)0.70.14
ויטמין K (מק"ג)5.081.01
סידן (מ"ג)40.458.06
ברזל (מ"ג)1.580.31
מגנזיום (מ"ג)40.928.16
זרחן (מ"ג)129.4525.8
אבץ (מ"ג)10.2
אשלגן (מ"ג)656.03130.74
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.370.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.350.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.310.26
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.30.26

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 27.8% 13.7% 50.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.