דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 502 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל טופו בקארי אדום, חמאת בוטנים וקרם קוקוס
ארוחת צהריים טבעונית מושלמת
  • 1 לבשל את תפוחי האדמה והדלעת למשך כ- 10 דקות במים פושרים עד שמגיעים לרתיחה, שיהיו מעט רכים אבל לא "מתפוררים".
  • 2 בקערה להשרות את הטופו החתוך לקוביות עם רוטב הסויה והקורנפלור המעורבבים היטב.
  • 3 במחבת רחבה לטגן את הבצל כדקה, להוסיף את הטופו, לטגן עד להשחמה, להוסיף את עגבניות השרי ולתת להן להיצלות גם כן.
  • 4 להוסיף את הפטריות לטיגון של כדקה וגם את השעועית הירוקה המוקפאת לאחר שהורשתה במים רותחים וסוננה היטב. בסיום להוסיף את תפוחי האדמה והדלעת המבושלים.
  • 5 בקערה נפרדת לערבב היטב את מרכיבי הרוטב, למזוג על הירקות ולתת לתבשיל להגיע לרתיחה. מתקבל תבשיל טופו בקארי שאתם חייבים לאמץ!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם אורז לבן.

הערך התזונתי לא כולל את האורז להגשה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 27.8% 13.7% 50.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב