Rebeka Ben Haim, מבשלת ואופה
שמי רבקה ובגיל 12 למדתי להכין אורז לבן ומאז ידיי לא מפסיקות לבשל ולאפות.
|
קהל יעד וסוגי מאכלים |
|
דגים. |
|
מטבח מועדף |
|
המטבח הבלקני. |
|
שפים שאני מעריץ |
|
חיים כהן, מיקי שמו, ישראל אהרוני, הנס ברטלה. |
|
הכלי הכי שימושי במטבח שלי |
|
סירים. |
|
מה שאני הכי אוהבת לבשל |
|
אני אוהבת להכין ארוחות שלמות מהמנה הראשונה עד האחרונה. |
|
זכרון ילדות |
|
בילדותי אימי קנתה לי את הספר "ילדים מבשלים" של רות סירקיס. למדתי להכין מהספר מתכון בשם ביצה בקן והיום אני מכינה אותו לילדיי שמאוד אוהבים את המתכון. |
|
פעילויות ושירותים עיקריים |
|
בין היתר אני אוהבת לעצב תכשיטים אופנתיים ממיטב חומרי הגלם. |
|
שמי רבקה בן-חיים (רודריג) וברצוני להציג בפניכם את המתכונים שלי באתר FoodsDictionary. עליי לציין שעוד בילדותי נהגתי...
ספר המתכונים של Rebeka » |
|