דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 254 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ערמונים מקורמלים
נשנוש חם וטעים
  • 1 להניח בקערה את הערמונים ביחד עם המים והמלח, ולהשרות למשך כרבע שעה.
  • 2 לשטוף היטב תוך כדי שפשוף במים נקיים ולעשות חתך בכל אחד מהערמונים (חתך עד החצי).
  • 3 להעביר את הערמונים לסיר, להוסיף את השמן הסוכר, המים והמלח, לערבב, להביא לידי רתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כחצי שעה או עד שהמים מתאדים.
  • 4 לערבב היטב ולהגיש חם ערמונים מקורמלים וטעימים!
  • 5 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן ההשריה והבישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 13% 2.5% 84.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב