דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
נשנוש חם וטעים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 254 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להניח בקערה את הערמונים ביחד עם המים והמלח, ולהשרות למשך כרבע שעה.
  • 2 לשטוף היטב תוך כדי שפשוף במים נקיים ולעשות חתך בכל אחד מהערמונים (חתך עד החצי).
  • 3 להעביר את הערמונים לסיר, להוסיף את השמן הסוכר, המים והמלח, לערבב, להביא לידי רתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כחצי שעה או עד שהמים מתאדים.
  • 4 לערבב היטב ולהגיש חם ערמונים מקורמלים וטעימים!
  • 5 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן ההשריה והבישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)15461
חלבונים (גרם)0.82 0.32
פחמימות (גרם)2811
מתוכן סוכרים (גרם)5.99 2.36
שומנים (גרם)4.31 1.69
מתוכם שומן רווי (גרם)0.4 0.16
נתרן (מ"ג)880.74346.47
מים (גרם)217.8185.69
ויטמין A (מק"ג)0.50.2
ויטמין B (מ"ג)1.080.42
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.010
ויטמין B3 (מ"ג)0.550.22
ויטמין B5 (מ"ג)0.240.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.180.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2911.41
ויטמין C (מ"ג)20.17.91
סידן (מ"ג)15.866.24
ברזל (מ"ג)0.480.19
מגנזיום (מ"ג)16.946.67
זרחן (מ"ג)197.47
אבץ (מ"ג)0.270.11
אשלגן (מ"ג)242.395.32
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.250.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.220.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.220.08
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.210.08

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 13% 2.5% 84.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.