דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ערמונים בתנור
ערמונים בתנור
ערמונים בתנור
הנישנוש הכי טעים בחורף

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 26 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 קונים את הערמונים שמגישים בשקית רשת, חורצים X על כל אחד ומשרים במים חמים למשך כשעתיים (מחליפים פעם אחת את המים).
  • 2 מייבשים את הערמונים עם מגבת ומחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 3 אופים את הערמונים בתנור החם למשך כ- 20-30 דקות (הערמונים אמורים להיפתח לאט לאט).
  • 4 מפזרים מלח בעת ההגשה ומתענגים על ערמונים בתנור הכי טעימים שיש!
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של רמית!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)61240
חלבונים (גרם)0.79 3.11
פחמימות (גרם)1352
מתוכן סוכרים (גרם)2.65 10.39
שומנים (גרם)0.55 2.16
מתוכם שומן רווי (גרם)0.1 0.41
נתרן (מ"ג)174.91685.93
סיבים תזונתיים (גרם)1.28 5
מים (גרם)10.1339.71
ויטמין A (מק"ג)0.250.98
ויטמין B (מ"ג)0.722.83
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.24
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.17
ויטמין B3 (מ"ג)0.341.32
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.54
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.49
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)17.568.63
ויטמין C (מ"ג)6.525.49
ויטמין E (מ"ג)0.130.49
ויטמין K (מק"ג)1.957.65
סידן (מ"ג)7.3628.85
ברזל (מ"ג)0.230.89
מגנזיום (מ"ג)8.2532.37
זרחן (מ"ג)26.75104.9
אבץ (מ"ג)0.140.54
אשלגן (מ"ג)148.04580.53
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.85
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.09
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.190.76
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.190.74
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.180.71

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 3.5% 5% 83.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.04 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.