דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחם בירה ביתי טעים ביותר

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (כ- 12 פרוסות גדולות ואווריריות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
  • 2 מוסיפים את הבירה ומערבבים עם כף עד לאיחוד החומרים.
  • 3 מחממים את התנור ל- 180 מעלות טורבו.
  • 4 מוסיפים לבצק את הגרעינים והקצח, ומערבבים להטמעה.
  • 5 בתבנית קטנה מלבנית (16X23 ס"מ) משומנת ומקומחת מניחים את הבצק, משטחים ואופים כ- 40 דקות.
  • 6 מוציאים להתקררות ופורסים לפרוסות.
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)181197
חלבונים (גרם)5.42 5.9
פחמימות (גרם)3033
שומנים (גרם)2.67 2.9
מתוכם שומן רווי (גרם)0.43 0.46
נתרן (מ"ג)702.37764.83
סיבים תזונתיים (גרם)0.32 0.35
מים (גרם)00
סידן (מ"ג)0.360.39
ברזל (מ"ג)0.010.01
מגנזיום (מ"ג)0.020.02
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.120.13

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 6.9% 14% 78.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.08 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.