דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (כמות יחידות מוערכת)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
זינגולה
זינגולה עיראקית
  • 1 לטרוף היטב בעזרת מטרפה ידנית את כל מצרכי הזינגולה יחד על מנת להכניס אוויר לבצק (הבצק נוזלי וזה בסדר - כך הוא צריך להיות).
  • 2 להתפיח את הבצק למשך כ- 40 דקות עד שהוא מכפיל נפחו ונוצרות מלא בועות.
  • 3 להוריד את האוויר מהבצק, שוב לטרוף ולהתפיח כ- 30-40 דקות נוספות.
  • 4 להעביר חלק מהבצק לבקבוק לחיץ (ממנו נזלף אל תוך השמן החם).
  • 5 לחמם שמן עמוק לטיגון.
  • 6 לזלף אל תוך השמן החם שבלולי בצק ולטגן כדקה מכל צד.
  • 7 להוציא את שבלולי הבצק המטוגנים על נייר סופג ולקרר. בזמן הזה להכין את סירופ הסוכר: להרתיח בסיר את כל המצרכים יחד ולבשל כ- 10 דקות עד לקבלת סירופ סמיך וגוון צהבהב.
  • 8 לטבול בסירופ הסוכר והרי לכם זינגולה טעימה במיוחד.
  • 9 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בזינגולה לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 37% 4.1% 58.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב