דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 37 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות קוקוס לפסח
עוגיות קוקוס טעימות לחג הפסח
  • 1 לחמם את הסוכר והחלבונים בקערה בבן-מארי ולבחוש עד שהסוכר נמס.
  • 2 להקציף את תערובת הסוכר והחלבונים למשך כמה דקות במיקסר או במטרפה, להוסיף את הדבש, סוכר הוניל, תמצית הוניל ותמצית מי הורדים.
  • 3 לבחוש ולהוסיף את הקוקוס בהדרגה עד שתתקבל עיסה סמיכה.
  • 4 להעביר את התערובת אל שקית זילוף עם צנתר כוכב רחב.
  • 5 לזלף עוגיות על נייר אפייה בתבנית (אין צורך לשמן אותו לפני כן).
  • 6 לאפות את העוגיות בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 15 דקות או עד להשחמה. מתקבלות עוגיות קוקוס לפסח קלות וטעימות!
  • 7 בתיאבון וחג פסח שמח וכשר חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 26.5% 5.8% 61%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב