דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 217 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בטטות מקורמלות
תוספת מתוקה פשוט מושלמת
  • 1 לקלף את הבטטות ולהניח בסיר.
  • 2 להוסיף את סוכר הוניל ולמלא במים עד סנטימטר מעל גובה הבטטות.
  • 3 להוסיף 2 כפות סילאן, להביא לרתיחה, להנמיך מעט את האש ולבשל היטב עד להתרככות מלאה.
  • 4 להוציא בזהירות (שהבטטות לא תתפרקנה) ולהניח בצד על צלחת הגשה.
  • 5 להניח בסיר את אגוזי המלך ו- 2 כפות הסילאן הנוספות, ולצמצם עד שהופך לקרמל. למזוג מעל הבטטות ולהגיש בטטות מקורמלות טעימות וחמות.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.4% 15% 7.4% 70.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב