דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 306 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שוקו חם ביתי
שוקו חם מושלם לימים הקרים, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 בקלחת לערבב קלות את אבקת הקקאו (זהירות לא להוסיף יותר מדי - ניתן אפילו להפחית לכף אחת. בסרטון הוספנו מעט יותר מדי ולכן השוקו יצא כהה מדי), הסוכר והמלח, להוסיף את החלב ולהביא לרתיחה קלה (זהירות שלא יגלוש). לערבב בעזרת מטרפה תוך כדי כל הזמן.
  • 2 בשלב זה ניתן להוסיף את הקורנפלור ולהמשיך לטרוף תוך כדי למניעת גושים.
  • 3 להוסיף את השוקולד השבור/הקצוץ לקלחת ולטרוף היטב עד שהוא נמס לחלוטין.
  • 4 להעביר את השוקו החם אל ספל מתאים ולקשט איך שאוהבים: אנחנו אוהבים מאוד לקשט בקצפת משמנת מתוקה ושוקולד מגורר. מתקבל משקה שוקו חם ביתי מקקאו משובח שאתם חייבים לאמץ!
  • 5 נותר לכם רק להתפנק חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש באבקת שוקולית ואז לוותר על הסוכר או לקחת בחשבון שאבקת השוקולית מתוקה יותר. ניתן להפוך לפרווה על ידי שימוש בחלב צמחי במקום חלב רגיל וגם בשוקולד פרווה במקום חלבי.

ציוד נדרש: קלחת, כוס הגשה.

תוספות אפשריות: רוטב קרמל, סוכריות צבעוניות, קוקוס טחון, גרידת תפוז, מרשמלו, צ`ורוס בצד, עוגיות חמאה, קינמון, אבקת סוכר, ליקר/ברנדי, ברס אגוזי לוז, שוקולד לבן וסירופ מייפל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 29.7% 13.4% 54.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב