דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 306 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקלחת לערבב קלות את אבקת הקקאו (זהירות לא להוסיף יותר מדי - ניתן אפילו להפחית לכף אחת. בסרטון הוספנו מעט יותר מדי ולכן השוקו יצא כהה מדי), הסוכר והמלח, להוסיף את החלב ולהביא לרתיחה קלה (זהירות שלא יגלוש). לערבב בעזרת מטרפה תוך כדי כל הזמן.
  • 2 בשלב זה ניתן להוסיף את הקורנפלור ולהמשיך לטרוף תוך כדי למניעת גושים.
  • 3 להוסיף את השוקולד השבור/הקצוץ לקלחת ולטרוף היטב עד שהוא נמס לחלוטין.
  • 4 להעביר את השוקו החם אל ספל מתאים ולקשט איך שאוהבים: אנחנו אוהבים מאוד לקשט בקצפת משמנת מתוקה ושוקולד מגורר. מתקבל משקה שוקו חם ביתי מקקאו משובח שאתם חייבים לאמץ!
  • 5 נותר לכם רק להתפנק חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש באבקת שוקולית ואז לוותר על הסוכר או לקחת בחשבון שאבקת השוקולית מתוקה יותר. ניתן להפוך לפרווה על ידי שימוש בחלב צמחי במקום חלב רגיל וגם בשוקולד פרווה במקום חלבי.

ציוד נדרש: קלחת, כוס הגשה.

תוספות אפשריות: רוטב קרמל, סוכריות צבעוניות, קוקוס טחון, גרידת תפוז, מרשמלו, צ`ורוס בצד, עוגיות חמאה, קינמון, אבקת סוכר, ליקר/ברנדי, ברס אגוזי לוז, שוקולד לבן וסירופ מייפל.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)469153
חלבונים (גרם)11.95 3.91
פחמימות (גרם)4916
מתוכן סוכרים (גרם)19.47 6.36
שומנים (גרם)26.42 8.63
מתוכם שומן רווי (גרם)16.74 5.47
מתוכם שומן טראנס (גרם)1.20.39
כולסטרול (מ"ג)21.6 7.06
נתרן (מ"ג)513.78167.9
סיבים תזונתיים (גרם)1.76 0.58
מים (גרם)0.330.11
ויטמין B (מק"ג)0.1550.36
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010
ויטמין B3 (מ"ג)0.110.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.010
ויטמין B6 (מ"ג)0.010
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.680.55
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)0.130.04
סידן (מ"ג)246.8480.67
ברזל (מ"ג)0.740.24
מגנזיום (מ"ג)26.268.58
זרחן (מ"ג)38.812.68
אבץ (מ"ג)0.360.12
אשלגן (מ"ג)80.2226.22
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.240.08
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.240.08

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 29.7% 13.4% 54.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.45 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.