גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מתכונים לטבעוניים | » | שוקו חם טבעוני |
347 גרם לכל המתכון
ציוד נדרש: בלנדר, פינג`אן.
ניתן גם להכין שוקו טבעוני קר: לאחר הטחינה פשוט להעביר לצינון במקרר, או בשלב הטחינה להשתמש בקוביות קרח במקום מים. במידה והבלנדר שלכם לא טוחן באופן מקצועי ויעיל - ניתן להחליף את הקשיו/השקדים המולבנים בחלב שקדים ללא סוכר או מאידך לסנן את השוקו לאחר הטחינה. שימו לב: במידה ותשמרו את השוקו במקרר לאחר הטחינה הוא יתעבה ויהפוך למעין פודינג. במקרה כזה יש לדלל במים טרם החימום.
מוזמנים להתרשם: סדנאות בישול בריא של תום
סימון תזונתי | לכל המתכון | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 369 | 106 |
חלבונים (גרם) | 10.51 | 3.03 |
פחמימות (גרם) | 60 | 17 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 36.67 | 10.57 |
שומנים (גרם) | 16.11 | 4.64 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 4.03 | 1.16 |
נתרן (מ"ג) | 18.57 | 5.35 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 11.38 | 3.28 |
מים (גרם) | 255.44 | 73.61 |
ויטמין A (מק"ג) | 3.57 | 1.03 |
ויטמין B (מ"ג) | 2.92 | 0.84 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.17 | 0.05 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.1 | 0.03 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.62 | 0.47 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.72 | 0.21 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.28 | 0.08 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 21.87 | 6.3 |
ויטמין C (מ"ג) | 0.15 | 0.04 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.29 | 0.08 |
ויטמין K (מק"ג) | 12.13 | 3.5 |
סידן (מ"ג) | 78.37 | 22.59 |
ברזל (מ"ג) | 5.39 | 1.55 |
מגנזיום (מ"ג) | 222.93 | 64.24 |
זרחן (מ"ג) | 363.96 | 104.89 |
אבץ (מ"ג) | 3.42 | 0.99 |
אשלגן (מ"ג) | 880.4 | 253.72 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 2.45 | 0.7 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 2.43 | 0.7 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 8.1 | 2.33 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 8.02 | 2.31 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם