דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
הטארט הטבעוני המושלם

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • הכנת הקלתית:
  • 1 מכניסים למעבד מזון את הביסקוויטים וטוחנים לאבקה דקה.
  • 2 ממיסים במיקרוגל בקערית קטנה את השוקולד הלבן יחד עם שמן הקוקוס ומוסיפים לאבקת הביסקוויטים. מעבדים ומוסיפים את החלב הצמחי בהדרגה ולפי הצורך עד שמתקבלת תערובת לחה.
  • 3 מהדקים את התערובת לתחתית ודפנות התבנית ומקפיאים כ- 20 דקות.
  • הכנת מלית השוקולד:
  • 1 לקערת מיקסר עם בלון הקצפה מכניסים את השמנת, ממרח השוקולד ואינסטנט פודינג הוניל, ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם יציב מאוד ואחיד.
  • 2 יוצקים את הקרם על גבי הקלתית הקרה ומכניסים למקפיא ל- 20 דקות נוספות.
  • הכנת הציפוי:
  • 1 ממיסים יחד את השוקולד והשמנת עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 2 יוצקים את ציפוי השוקולד על המלית.
  • 3 מקשטים במרשמלו - מסדרים אותם יפה על הטארט (מחדירים אותם פנימה לתוך המלית) ושורפים עם ברנר.
  • 4 שומרים במקרר בכלי סגור עד להגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית טארט מתפרקת בקוטר 24 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את השוקולד הלבן הפרווה והמרשמלו הטבעוני. שיטת ההכנה כוללת גם שימוש בברנר.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)286402
חלבונים (גרם)2.28 3.21
פחמימות (גרם)2738
מתוכן סוכרים (גרם)2.72 3.83
שומנים (גרם)18.82 26.5
מתוכם שומן רווי (גרם)13.65 19.23
כולסטרול (מ"ג)0.69 0.97
נתרן (מ"ג)98.98139.41
סיבים תזונתיים (גרם)0.02 0.03
מים (גרם)5.127.21
ויטמין B (מ"ג)0.220.3
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.190.26
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.82.54
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.09
ויטמין C (מ"ג)0.410.57
ויטמין D (מק"ג)0.070.09
ויטמין E (מ"ג)0.150.21
ויטמין K (מק"ג)0.030.04
סידן (מ"ג)15.7522.18
ברזל (מ"ג)0.030.04
אבץ (מ"ג)0.010.02
אשלגן (מ"ג)7.9311.17
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.180.25
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.390.54
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.360.51

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39.1% 4.7% 56.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.64 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.