דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טארט שוקולד ומרשמלו טבעוני ללא אפייה
הטארט הטבעוני המושלם
  • הכנת הקלתית:
  • 1 מכניסים למעבד מזון את הביסקוויטים וטוחנים לאבקה דקה.
  • 2 ממיסים במיקרוגל בקערית קטנה את השוקולד הלבן יחד עם שמן הקוקוס ומוסיפים לאבקת הביסקוויטים. מעבדים ומוסיפים את החלב הצמחי בהדרגה ולפי הצורך עד שמתקבלת תערובת לחה.
  • 3 מהדקים את התערובת לתחתית ודפנות התבנית ומקפיאים כ- 20 דקות.
  • הכנת מלית השוקולד:
  • 1 לקערת מיקסר עם בלון הקצפה מכניסים את השמנת, ממרח השוקולד ואינסטנט פודינג הוניל, ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם יציב מאוד ואחיד.
  • 2 יוצקים את הקרם על גבי הקלתית הקרה ומכניסים למקפיא ל- 20 דקות נוספות.
  • הכנת הציפוי:
  • 1 ממיסים יחד את השוקולד והשמנת עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 2 יוצקים את ציפוי השוקולד על המלית.
  • 3 מקשטים במרשמלו - מסדרים אותם יפה על הטארט (מחדירים אותם פנימה לתוך המלית) ושורפים עם ברנר.
  • 4 שומרים במקרר בכלי סגור עד להגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית טארט מתפרקת בקוטר 24 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את השוקולד הלבן הפרווה והמרשמלו הטבעוני. שיטת ההכנה כוללת גם שימוש בברנר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39.1% 4.7% 56.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב