דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

347 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שוקו חם טבעוני
שוקו טבעוני מנחם לימים הקרים (או החמים)
  • 1 טוחנים היטב בבלנדר מקצועי את כל מצרכי השוקו (את המים מוסיפים בהדרגה עד לדרגת הסמיכות הרצויה).
  • 2 מחממים את השוקו על הגז בפינג`אן ומתענגים על שוקו טבעוני חם ומפנק.
  • 3 תיהנו חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לשוקו גרידת תפוז, גרידת לימון או אבקת קינמון (מה שאוהבים).

ציוד נדרש: בלנדר, פינג`אן.

ניתן גם להכין שוקו טבעוני קר: לאחר הטחינה פשוט להעביר לצינון במקרר, או בשלב הטחינה להשתמש בקוביות קרח במקום מים. במידה והבלנדר שלכם לא טוחן באופן מקצועי ויעיל - ניתן להחליף את הקשיו/השקדים המולבנים בחלב שקדים ללא סוכר או מאידך לסנן את השוקו לאחר הטחינה. שימו לב: במידה ותשמרו את השוקו במקרר לאחר הטחינה הוא יתעבה ויהפוך למעין פודינג. במקרה כזה יש לדלל במים טרם החימום.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.6% 16.4% 10.7% 61.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב