דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

64 מנות/יחידות, 15 גרם למנה\יחידה (מ- 4 נקניקים (תלוי בגודל הפרוסות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
נקניק שוקולד קל להכנה
נקניק שוקולד שמזכיר טעם של ילדות
  • 1 שוברים את הפתיבר לחתיכות גסות (אפשר עם מערוך בתוך שקית ניילון אטומה).
  • 2 בסיר קטן/קלחת מרתיחים את השמנת המתוקה, אבקת הקקאו והסוכר.
  • 3 בקערה נפרדת ממיסים את השוקולד המריר בפולסים במיקרוגל.
  • 4 מאחדים בין תערובת השמנת לתערובת השוקולד המומס, מערבבים יחד עם הביסקוויטים השבורים ומכניסים למקרר למשך כשעה.
  • 5 מעצבים את הנקניקים בתוך ניילון נצמד ומקפיאים למשך כמה שעות.
  • 6 מצפים את הנקניקים בקוקוס ופורסים לעיגולים (אני שומרת במקפיא כעיגולים ומוציאה קפוא לאורחים). מתקבל נקניק שוקולד וביסקוויטים קל להכנה וטעים להפליא!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: קלחת, קערה וניילון נצמד.

שיטת ההכנה כוללת גם הרתחה והמסה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 31.4% 6.3% 61.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב