דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 324 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בטטות בתנור
  • 1 לקלף את הבטטות, לאחר מכן לחתוך אותן לעיגולים בעובי בינוני ולסדר בתבנית.
  • 2 לזלף מעל את שמן הזית ולפזר את אבקת מרק העוף.
  • 3 לכסות בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 30-45 דקות (תלוי בסוג התנור). הבטטות מוכנות כשהן רכות. להגיש חם!
  • 4 בתיאבון!
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להוריד את כמות השמן לכף ולהוסיף שתי כפות מים. במקום מרק בטעם עוף ניתן להוסיף עשבי תיבול טבעיים כמו שום כתוש, רוזמרין או לחליפין אבקת מרק ללא מונוסודיום גלוטמט.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.2% 8.2% 6.3% 75.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב