דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמניות בייגל ארוכות
הלחמניות הכי טעימות לסנדוויץ`
  • 1 בקערת המיקסר לערבב את הקמח, השמרים היבשים והסוכר, להוסיף את הנוזלים בהדרגה (השמן והמים) וללוש במשך כ- 8 דקות רצופות.
  • 2 לאחר כ- 8 דקות לישה להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש כ- 2 דקות נוספות לפחות. לסיים את הלישה, להוציא את הבצק על משטח משומן, ללוש ביד עוד כדקה בידיים משומנות ולהתפיח את הבצק למשך כשעה או עד להכפלת הנפח.
  • 3 להוריד את האוויר מהבצק, לחלק לכדורים של 100 גרם כל אחד, לתת מנוחה למשך כ- 10 דקות, לאחר מכן לרדד עם מערוך ולגלגל לצורת נקניק. לתת מנוחה של כ- 10 דקות נוספות ובזמן הזה לערבב בקערה את כל מרכיבי הציפוי (תערובת הבייגל) ולחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות טורבו.
  • 4 לאחר מנוחת הבצק לרדד בעזרת הידיים כל רצועת בצק לנקניק, לטבול בקערה עם מים ומיד לאחר מכן בתערובת הציפוי. להניח בתבנית האפייה של התנור המרופדת בנייר אפייה ולהתפיח שוב כחצי שעה או עד להכפלת הנפח.
  • 5 לאפות את הלחמניות בתנור למשך כ- 17 דקות או עד להשחמה (שימו לב: משך זמן האפייה משתנה בין תנור לתנור).
  • 6 כשהלחמניות יוצאות מהתנור - להמתין לצינון, לארוז לתוך שקית עם סוגר, לשמור במקפיא וכך יש תמיד לחמניות בייגל טריות וסופר טעימות לטוסטים או לכריכים לילדים. תכינו - זה קל, פשוט והכי טעים שיש.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן גם להבריש מעט בשמן זית איכותי (לא חובה).

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 23.1% 12.5% 60.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב