דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 25 גרם למנה\יחידה (כ- 28 עוגיות קוקוס לפסח (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות קוקוס לפסח עם שקדים גרוסים
עוגיות קוקוס ושקדים כשרות לפסח
  • 1 קולים מעט את השקדים על מחבת או בפולסים קצרים במיקרוגל. מעבירים למעבד מזון וגורסים מעט גס.
  • 2 מקציפים את החלבונים ומוסיפים את המלח, הסוכר וסוכר הוניל בהדרגה. ממשיכים להקציף במשך כ- 7 דקות עד שנוצר קצף נוקשה ויציב.
  • 3 מוסיפים לקצף את הקוקוס והשקדים הקלויים, ומערבבים בתנועות קיפול. משהים את העיסה במקרר למשך כרבע שעה.
  • 4 יוצרים מהעיסה כדורים (בגודל של כדור פינג פונג בערך), או שממשיכים לגלגל לצורה של אצבעות או שמעבירים לעטרות נייר (אפשר גם בעזרת שקית זילוף).
  • 5 אופים בחום של 160 מעלות למשך כ- 10-15 דקות עד להזהבה ומצננים.
  • 6 יוצרים שקית בצורת קונוס מנייר אפייה, מעבירים לנייר את השוקולד המריר לאחר שהמסנו אותו. יוצרים פתח קטן בקצה הקונוס ומזלפים על העוגיות. מתקבלות עוגיות קוקוס לפסח שחובה לאמץ!
  • 7 בהצלחה ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם קלייה והמסה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 33.5% 9.2% 49.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב