דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 223 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוסקוס ביתי
בואו ללמוד אחת ולתמיד איך להכין קוסקוס
  • 1 בקערה גדולה להניח את הסולת ולעשות גומה במרכז.
  • 2 לשפוך לגומה כוס מים ובעזרת הידים לערבב את הסולת והמים (2 כוסות המים - להתחיל עם כוס אחת) עד לקבלת פירורים. במידה והסולת עדיין יבשה יש להוסיף את הכוס השנייה (ככל שנדרש) באיטיות.
  • 3 להעביר את הסולת בנפה מיוחדת של קוסקוס וללחוץ בעזרת הידיים עד שכל הסולת עוברת בנפה.
  • 4 להניח את גרגירי הסולת בסיר אידוי שמונח מעל סיר עם מים רותחים למשך 30 דקות (אפשר באותו הזמן להכין את המרק ולאדות את הגרגירים מעל המרק).
  • 5 לשפוך את הקוסקוס לקערה רחבה, להוסיף את 3 כוסות המים הנוספות, המלח, הכורכום והשמן, ולערבב עד לקבלת פירורים.
  • 6 להעביר שוב במסננת ולהניח בסיר אידוי מעל סיר המים הרותחים (או המרק) ל- 30 דקות נוספות.
  • 7 להוציא את הקוסקוס לקערה ובעזרת מזלג להפריד את הגרגירים אחד מהשני.
  • 8 הרי לכם קוסקוס תוצרת בית - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד מרק ומפרום.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 3.7% 11.8% 84.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.04 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב