דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טירמיסו קל להכנה
מעולם לא היה קל יותר להכין טירמיסו
  • 1 להקציף את כל החומרים, מלבד הבישקוטים וחומרי הרטבתם, לקצפת יציבה.
  • 2 להכין בקערה מעט מים חמים עם כף גדושה קפה נמס.
  • 3 לטבול את הבישקוטים בקפה הנמס ולסדר בתבנית מחצית מהבישקוטים.
  • 4 לשפוך מעל הבישקוטים חצי מכמות הגבינה וליישר.
  • 5 לסדר את שכבת הבישקוטים הנוספת, לצקת מעליהם את יתרת תערובת הגבינה, ליישר יפה ולקשט.
  • 6 להעביר למקרר לשעתיים.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בגודל 24.

הערך התזונתי לא כולל את אינסטנט הפודינג בטעם קפה ותמצית הקפוצ`ינו. זמן ההכנה כולל את זמן שהיית העוגה במקרר. במקור הטירמיסו מכיל ביצים - זו גרסה שלי קצת אחרת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 29.2% 10.9% 58.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב