דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סורבה אגסים
גלידת סורבה ביתית עם אגסים
  • 1 להניח בסיר את כל המצרכים (בלי האגסים) ולבשל במשך כ- 20 דקות.
  • 2 לבחוש מדי פעם עד שמתקבל סירופ עדין ולהניח בצד שיתקרר.
  • 3 בינתיים לקלף את האגסים, לנקות מליבה ולרסק למחית במעבד מזון.
  • 4 להוסיף את מחית האגסים לסירופ, לבחוש היטב ולהעביר לכלי עם מכסה.
  • 5 להקפיא למשך 3 שעות, שוב לבחוש ושוב להקפיא ללילה.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הגלוקוזה. שיטת ההכנה כוללת גם בישול. זמן ההכנה כולל את זמן ההקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 0.2% 0.7% 93.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב