דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

60 מנות/יחידות, 12 גרם למנה\יחידה (עוגיות ביס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות קריספיות ללא גלוטן
עוגיות חמאה טעימות ללא גלוטן, צילום: דניאל טרכטמן
  • 1 חותכים את החמאה לפיסות קטנות.
  • 2 שמים את כל החומרים בקערה.
  • 3 יוצרים פירורים בעזרת האצבעות.
  • 4 מפזרים בשכבה אחידה בתבנית גדולה ושטוחה (תבנית התנור).
  • 5 אופים בתנור בחום של 190 מעלות בתנור (שחומם מראש) למשך כ- 10 דקות.
  • 6 מוציאים את התבנית, חותכים לריבועים קטנים ומחזירים לאפייה של עוד כ- 5 דקות. מצננים ושומרים בכלי אטום.
  • 7 אין צורך ללכלך את המיקסר - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית גדולה ושטוחה (תבנית התנור).

במקום קמח שקדים אפשר גם קמח תורמוס/דורה/אפונה צהובה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 28.2% 3% 68%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב