דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקוביות שחותכים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פינוקי שוקולד
צילום: אלי סגל, סטיילינג: מיכל ליבוביץ`
  • 1 ממיסים את החמאה, מוסיפים את שאר המצרכים מלבד הפתיבר ומבשלים עד להמסת הסוכר. מוסיפים את פירורי הפתיבר, מערבבים, משטחים בתבנית 20X28 ודוחסים מעט בעזרת הידיים.
  • 2 הכנת הגנאש: מביאים את השמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד. ממתינים כדקה, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה, ויוצקים על שכבת הבסיס.
  • 3 מקררים להתייצבות מלאה כשעתיים. חותכים לקוביות של 3-4 ס"מ והרי לכם פינוקי שוקולד מושלמים שאתם חייבים לאמץ מפעם לפעם.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 20X28.

שיטת ההכנה כוללת המסה וקירור. זמן ההכנה לא כולל את זמן הקירור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 31.3% 6.1% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב