דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
צילום: אלי סגל, סטיילינג: מיכל ליבוביץ`

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקוביות שחותכים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 ממיסים את החמאה, מוסיפים את שאר המצרכים מלבד הפתיבר ומבשלים עד להמסת הסוכר. מוסיפים את פירורי הפתיבר, מערבבים, משטחים בתבנית 20X28 ודוחסים מעט בעזרת הידיים.
  • 2 הכנת הגנאש: מביאים את השמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד. ממתינים כדקה, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה, ויוצקים על שכבת הבסיס.
  • 3 מקררים להתייצבות מלאה כשעתיים. חותכים לקוביות של 3-4 ס"מ והרי לכם פינוקי שוקולד מושלמים שאתם חייבים לאמץ מפעם לפעם.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 20X28.

שיטת ההכנה כוללת המסה וקירור. זמן ההכנה לא כולל את זמן הקירור.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מלכי אדלר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)169392
חלבונים (גרם)1.92 4.44
פחמימות (גרם)1944
מתוכן סוכרים (גרם)5.02 11.62
שומנים (גרם)9.9 22.88
מתוכם שומן רווי (גרם)5.67 13.1
כולסטרול (מ"ג)20.53 47.46
נתרן (מ"ג)44.2102.21
סיבים תזונתיים (גרם)0.85 1.97
מים (גרם)0.050.12
ויטמין B (מ"ג)48.210.11
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.08
ויטמין B5 (מ"ג)00.01
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.521.2
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.040.09
סידן (מ"ג)9.6322.27
ברזל (מ"ג)0.230.52
מגנזיום (מ"ג)8.1118.75
זרחן (מ"ג)11.9327.58
אבץ (מ"ג)0.110.26
אשלגן (מ"ג)24.8757.49
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.070.17
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.070.17

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 31.3% 6.1% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.