דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (12 גלילות מכל רולדה (סה"כ 2 רולדות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלילות חלוה וסילאן
גלילות ממולאות בחלוה וסילאן, צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
  • 1 להכנת המלית: מערבבים את חומרי המלית לעיסה אחידה ומניחים בצד.
  • 2 להכנת הבצק: מניחים את כל החומרים בקערה בינונית, מעבדים לבצק אחיד ומחלקים ל- 2 חלקים. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לצינון במקרר למשך שעה.
  • 3 על משטח מקומח מרדדים כל חלק לעיגול בעובי 4 ס``מ, מורחים במרכז העלה כמות נדיבה ואחידה מהמלית ומגלגלים לרולדה. חוזרים על הפעולה גם עם החלק השני.
  • 4 מעבירים את הרולדות לתבנית משומנת קלות ומסמנים חתכים לרוחבה של כל רולדה.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • 6 מצננים היטב ובוזקים אבקת סוכר לפני ההגשה. מומלץ לאחסן בכלי אטום.
  • 7 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל גם את זמן צינון הבצק. המתכון הופק באדיבות אחוה בשיתוף אתי בטיטו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 28.1% 8.5% 61.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב