מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 117 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם עיטורי ריבת חלב
- 1 לרפד תבנית עגולה מספר 28 בעוגיות "לוטוס" (כל החבילה, שתי שכבות האחת מעל השניה). לא להרטיב את העוגיות!
- 2 במיקסר להקציף 3 מיכלים של שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג ריבת חלב לקצף יציב מאוד. להוסיף לקראת סוף העירבול את הסוכר.
- 3 בקערה נפרדת לערבב גבינת סקי, גבינת נפוליאון, תמצית וניל וריבת חלב (3 כפות).
- 4 להוסיף הכל לשמנת המתוקה תוך כדי ערבוב ידני עד לקבלת תערובת אחידה. לצקת את כל התערובת לתבנית.
- 5 ועכשיו לחלק הכיפי - למלא ריבת חלב (בערך 3 כפות) בשקית זילוף ולזלף מהמרכז כלפי חוץ בצורת ספירלה.
- 6 בעזרת קיסם יוצרים דוגמה של קורי עכביש. (מכניסים את הקיסם לעומק במרכז העוגה ומזיזים בקו ישר עד השוליים. חוזרים על הפעולה במרחק 2 ס"מ בכיוון ההפוך מהחוץ כלפי המרכז וחוזר חלילה.
- 7 לקרר 5 שעות לפחות.
- 8 בתיאבון
ציוד נדרש: תבנית קפיצית מספר 28.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
37% |
7.9% |
55% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב