גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | ערוצי תוכן | » | בריאות | » | תזונה בחגים | » | "חכמים בשמן": איך לטגן חכם בחנוכה? |
אל תשכחו להיות "חכמים בשמן"
טיגוני החג: איפה הבעיה?הבעיה במטעמי החג הינה כפולה - גם מטגנים בשמן וגם מטגנים מזונות המכילים פחמימות. פחמימות סופחות שמן בקלות ובמהירות (ומכאן שמה של הסופגניה הסופגת), וכך מקבלים בסופו של דבר מאכל רווי שומן ובעל ערך קלורי גבוה. סופגניות כמובן מכילות גם תוספת מכובדת של סוכר ותוספות נוספות כגון ריבה, שוקולד ועוד. אז מה עושים?
כיצד ניתן לשפר את הערך התזונתי של הלביבות?
לקריאה נוספת: ומה עושים אם בכל זאת מטגנים?למטגנים אני ממליצה על כמה טיפים חשובים:
לטבעוניים שמבינינו: האם ניתן להכין לביבות ללא ביצים?בהחלט כן. צריך פשוט להחליף את הביצה בחומר מדביק אחר (מומלץ לקרוא כתבה בנושא תחליפי ביצה באפייה). ביצה אחת שוות ערך ל:
חג חנוכה שמח ומופחת שמן לטיגון! |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם