דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 344 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרעי עוף בתנור
  • 1 לערבב את הקארי עם הסויה והשמן בקערית עד לקבלת תערובת נוזלית.
  • 2 לחמם תנור ל- 180 מעלות צלזיוס.
  • 3 לנקות ולשטוף היטב את חלקי העוף.
  • 4 אני מחלקת את הכרעיים לחצי אבל אפשר להשאיר שלמות.
  • 5 להכניס את הכרעיים לתבנית אפייה מתאימה.
  • 6 לשפוך מעליהם את הרוטב שהכנו ולערבב אותם היטב בידיים.
  • 7 להכניס לתנור לאפייה של שעה לערך.
  • 8 לא לתת לזה להתייבש בתנור, אם חסר נוזלים, להוסיף חצי כוס מים
  • בפינות של התבנית.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
את רוטב הקארי האדום - להשיג בסופר היכן שנמצאים המצרכים מהמזרח.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 23.2% 75.5% 1.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב