דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות אגוזי לוז ושוקולד
שילוב של שוקולד ואגוזי לוז - מה יכול להיות רע?
  • הכנת מטבעות הנוטלה:
  • 1 מזלפים על נייר אפייה נקודות נוטלה קטנות, מדביקים לכל נקודה אגוז לוז שלם ומכסים בזילוף נוטלה ליצירת מעין פרלין.
  • 2 מעבירים להקפאה עד השימוש.
  • הכנת העוגיות:
  • 1 בקערה מקרימים את החמאה, אבקת הסוכר וסוכר הוניל לקרם חלק, לאחר מכן מוסיפים את אגוזי הלוז הטחונים והקמח, ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד ונעים. במידה והבצק יבש יש להוסיף את החלב.
  • 2 מחלקים את הבצק ל- 24 כדורים קטנים (במשקל של 30 גרם). בכל כדור עושים גומה, שמים את מטבע הנוטלה ומכדררים.
  • 3 אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך כ- 12 דקות. העוגיות צריכות להישאר בהירות ולהשחים מעט בתחתית. מוציאים אותן מהתנור ומקררים לחלוטין. כל עוד העוגיות חמות הן מתפוררות - אך לאחר קירור הן מתייצבות. מתקבלות עוגיות פררו רושה מושלמות!
  • 4 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 42.2% 8.5% 46.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.81 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב