דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 296 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ספגטי ברוטב שמנת פטריות ופרוסות סלמון
  • 1 מטגנים במעט שמן זית, חצי בצל קצוץ, מוסיפים פטריות (קופסת שימורים או קופסת פטריות טריות) ומטגנים יחדיו.
  • 2 מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים על אש קטנה.
  • 3 לאחר 3-4 דקות מוסיפים תיבוליות של קנור "עשבי תיבול", 3-4 פרוסות סלומון מעושן ושן שום כתושה.
  • 4 מערבבים למשך עוד 2-3 דקות ושופכים על ספגטי שבושל ע"פ הוראות היצרן.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 15.7% 22.9% 60.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב