מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 194 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אורז הודי שאסור לכם לפספס
- 1 משרים את האורז בקערה עם מים למשך כ- 5 דקות ושוטפים את האורז היטב עד שהמים צלולים.
- 2 מטגנים את הבצל בשמן בסיר עד לשקיפות.
- 3 מוסיפים לסיר את האורז, מטגנים קלות, מוסיפים את הכורכום, מערבבים בזהירות ומוסיפים את 5 כוסות המים או עד שהם מכסים את האורז ועד סנטימטר וחצי מעל האורז.
- 4 מוסיפים את ההל והמלח, מכסים ומשאירים על אש יחסית גבוהה. כשכל המים מתאדים מעבירים את הסיר לאש נמוכה. האורז ההודי שלנו מוכן כשרואים אורז יבש בצידי הסיר.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.3% |
8.4% |
9.2% |
81.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב