דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 37 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ריבת שסק
קניתם או קטפתם שסק? תכינו ריבה!
  • 1 לקלף את השסק, להסיר את הגרעינים ולחתוך לרבעים.
  • 2 להניח את השסק בסיר, להוסיף את הסוכר, סוכר הוניל ומיץ הלימון, לבחוש היטב ולהניח בצד למשך כחצי שעה.
  • 3 לבשל על להבה גבוהה עד להרתחה, להנמיך את הלהבה ולהמשיך לבשל כשעה וחצי תוך כדי בחישה עד שהריבה מסמיכה ומבריקה. מתקבלת ריבת שסק קלה להכנה וטעימה!
  • 4 בתיאבון חיוך

כמות הסוכר במתכון לפי הטעם האישי כמובן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 0.2% 0.5% 97.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב