דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מגולגלות קינדר מכל רולדה (סה"כ 2 רולדות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מגולגלות קינדר
הטרנד הטעים והמתוק שכבש את הרשת
  • 1 מערבלים בקערה את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד, ומניחים אותו במקרר להתייצבות למשך כ- 30-40 דקות.
  • 2 מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים אותו לשני חלקים ומרדדים כל חלק בין שני ניירות אפייה מקומחים מעט. מרדדים למשטח דק אבל לא יותר מדי, וחותכים את השוליים לצורה של מלבן.
  • 3 מורחים על כל מלבן בצק מממרח הקינדר בנדיבות, ובקצה הקרוב אלינו מניחים את אצבעות הקינדר לכל האורך כשהן צמודות אחת לשנייה (3 אצבעות לכל רולדה).
  • 4 בעזרת נייר האפייה מרימים את הבצק ומגלגלים בזהירות לצורת רולדה. מניחים את נייר האפייה כפי שהוא על תבנית האפייה בכדי לא לפגוע בצורת הרולדה ומכניסים למקרר למשך כ- 10 דקות.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות בתוכנית תנור סטטי (פס למעלה ופס למטה) למשך כ- 15-20 דקות.
  • 6 מוציאים את התבנית מהתנור, מצננים מעט ומכניסים למקרר לכשעתיים מינימום. רק לאחר שהרולדה קרה לגמרי פורסים את העוגיות, כלומר פורסים את הרולדה לרוחב לפסים. מתקבלות מגולגלות קינדר קלות להכנה וטעימות להפליא!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
את העוגיות אפשר להשאיר בחוץ בקופסא אטומה.

זמן ההכנה לא כולל את הצינון במקרר לפני שפורסים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 28.2% 7.6% 62.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב