דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 289 גרם למנה\יחידה (כ- 3 טוסטונים למנה)

  • פרוסות הבגט
  • חצי בגט לבן - יחידה (160 גרם)
    פרוס ל- 6 פרוסות
  • שמן זית - 3 כפיות - סה"כ (15 מ"ל)
    1/2 כפית לטוסטון
  • מלח - 6 קורט
    קורט לטוסטון
  • השום קונפי
  • שום - 4 ראשים
    שיניים שלמות מקולפות
  • שמן זית - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    ראו מידע נוסף בנוגע לכמות
  • לזילוף מעל
  • טחינה 100% שומשום טהור - 3 כפיות - סה"כ (15 גרם)
    1/2 כפית לטוסטון
  • דבש - 3 כפיות - סה"כ (27 גרם)
    1/2 כפית לטוסטון

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טוסטונים לאירוח עם שום קונפי, טחינה גולמית ודבש
שילוב מושלם של טעמים שפותחים את התיאבון
  • 1 פורסים את הבגט, מורחים כל פרוסה בשמן הזית, מפזרים את המלח ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום הכי גבוה למשך כ- 7 דקות (תלוי בסוג התנור, להשגיח תוך כדי).
  • 2 מבשלים את שיני השום השלמות במחבת על אש נמוכה בשמן זית (שמכסה את שיני השום), עד לריכוך השום למשך כחצי שעה (לא לשרוף את השום, אני לא מוסיפים תבלינים לשום קונפי). שימו לב: 1/4 כוס שמן הזית הינה כמות מוערכת הנספגת בשיני השום ובטוסטונים - יש לעשות שימוש בכמות שמן זית גדולה הרבה יותר.
  • 3 הרכבה: מגישים את הטוסטונים עם השום קונפי, ומזלפים מעל את הטחינה הגולמית והדבש.
  • 4 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 25.1% 10.9% 62.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב