דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה (20 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קדאיף
  • הכנת הבסיס:
  • 1 מרככים את החמאה שתהיה רכה ולא חמה, ומערבבים אותה היטב עם הקדאיף שהופשר.
  • 2 מעצבים בתוך רינג את הקדאיף ולוחצים פנימה כארבעים עיגולים, אופים בחום בינוני 160 מעלות עד שהקדאיף נעשה חום זהוב.
  • 3 מוציאים ומקררים.
  • הכנת סירופ הסוכר:
  • 1 מכינים את הסירופ לדרגה שהסירופ נעשה לא דליל מדי ולא קשה מדי, כדי שהקדאיף יספוג את הסירופ ללא נזילה מיותרת על המגש.
  • הכנת המילוי:
  • 1 מחכים שהקדאיף יתקרר לגמרי.
  • 2 מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, ומזלפים על כל רינג שמנת מוקצפת.
  • 3 מכסים עם עיגול שני של קדאיף ומכניסים למקרר.
  • הכנת קליפות התפוז המסוכרות:
  • 1 חותכים את קליפות התפוז לג`וליאנים דקים מאוד.
  • 2 מבשלים את הג`וליאנים עם הסוכר והמים עד שנשאר מעט מהסירופ.
  • 3 שמים בתוך מסננת ומחכים שיתקרר כמעט לגמרי, שמים כמה ג`וליאנים מעל הקדאיף ואחר כך נשיקת קצפת מתוקה.
  • 4 מחזירים למקרר.
  • הכנת רוטב התפוזים:
  • 1 מבשלים את מיץ התפוזים עם הסוכר עד שהרוטב מסמיך מעט (לא יותר מדי).
  • 2 מקררים היטב, שמים גם את הרוטב במקרר.
  • 3 כאשר מגישים את הקדאיף שופכים מרוטב התפוזים על הקדאיף למעלה ומסביב.
  • 4 לבריאות ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 24.8% 3.8% 71.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב