דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (קליפות מ- 10 תפוזים)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קליפות תפוזים מסוכרות
  • 1 לקלף את התפוזים ולחתוך לרצועות דקות.
  • 2 להרתיח את הקליפות עם מים כ- 15 דקות (שהמים יכסו את מסת הקליפות).
  • 3 לסנן, לקרר ולהניח בקערה עם מים קרים (מהמקרר) כשעתיים. להניח על קליפות התפוזים צלחת כדי שהקליפות לא יצופו.
  • 4 לחזור על אותה פעולה פעמיים נוספות.
  • 5 לסנן היטב את קליפות התפוזים.
  • 6 בסיר להניח סוכר + 1.5 כוסות מים + מקל קינמון + סוכר וניל ולהרתיח. להנמיך את האש ולהוסיף את הקליפות המסוננות.
  • 7 להמשיך לבשל על אש קטנה עוד חצי שעה בערך עד שהקליפות מקבלות שקיפות עדינה.
  • 8 לחמם תנור ל- 140 מעלות.
  • 9 להניח על תבנית אפייה מרופדת את הקליפות ולאפות 45-60 דקות (מדי פעם להציץ ולערבב בעדינות).
  • 10 להוציא מהתנור ולהשאיר לייבוש נוסף עד למחרת. את הסירופ לא לזרוק! לשמור במקרר לזיגוג של עוגה אחרת.
  • 11 לשמור בכלי סגור.
  • 12 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 0.1% 0.8% 93.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב