דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

38 מנות/יחידות, 15 גרם למנה\יחידה (35-40 עוגיות עדשים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות עדשים כתומות ללא גלוטן וסוכר
עוגיות עדשים כתומות
  • 1 טוחנים את העדשים עד ל"קמח גרגירי" (אפשר להשתמש בקמח עדשים קנוי).
  • 2 לשים מכל החומרים בצק אחיד ושמנוני.
  • 3 יוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ- 1 ס"מ.
  • 4 מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים של כ- 2 ס"מ.
  • 5 פוחסים את הכדורים עד לעובי כחצי ס"מ בעזרת אצבע או מזלג.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד הזהבה, למשך 12-15 דקות. שומרים בכלי אטום.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף עוד כף טחינה גולמית במקום התרכיז. ניתן להוסיף מעט גרגירי וניל (פותחים כ- 2 ס"מ מקל וניל ומגרדים). ניתן להעשיר את העוגיות באגוזים או שקדים קצוצים.

הערך התזונתי לא כולל את תחליף הסוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 32.5% 5.2% 60.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב